Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

IoannesM

17. 6. 2008 19:11
Pravda o nominacích v reprezantaci

Položil jste několikrát otázku, proč Brueckner stavěl Baroše a kollera a proč nestavěl Svěrkoše (kromě závěru proti Švýcarům). Odpověď je jednoduchá: Reprezentace je totiž už od časů Chovance v moci lidí spjatých se Spartou - vzpomeňte si, jak moc Chovanec stavěl neschopné či průměrné hráče ze Sparty, přestože mohl stavět i jiné lepší. Bruckner se chová úplně stejně. Kdyby totiž stavěl Svěrkoše a ten by nedejbože dal hodně gólů, velmi výrazně by stoupla jeho cena. Baník by vydělal mnoho peněz - a to Sparta zastoupená Košťálem v reprezentaci nemohla dopustit. Uvědomte si taky, kolik hráčů ve výběru tam bylo ze Sparty a kolik ze Slávie - přitom Slávie vyhrála letos ligu. Ze Sparty tam bylo několik hráčů, ze Slávie ani jeden. Košťál se vzdá funkce manažera reprezentace, moc ale neztratí. Zůstane 2.mužem v ČMFS, který bude mít starosti výbor pro reprezentaci.

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

16. 6. 2008 8:54
tolik zbytečných slov

kvůli jednomu zoufalství...

0 0
možnosti

opeth

13. 6. 2008 23:30
blabol

tento povrchni (ale o to vice dlouhy) pokus o analyzu je na urovni druhaka z uciliste. to ze ma kazdy pravo se v dnesni dobe k cemukoliv verejne vyjadrit nemusi byt az takova vyhoda...

preji vsem hodne zazitku u sledovani eurofotbalu.R^

0 0
možnosti

vojcek_p

18. 6. 2008 15:53
Re: blabol

tos mu to natřelR^ co takhle hodit nějaký svůj názor do placu?

0 0
možnosti

original

13. 6. 2008 16:54
Můj názor je stejný už delší čas : Bruckner přesluhuje

a jenom degraduje a snižuje svoje neskutečné úspěchy a respekt , který už u většiny fans ztratil. Nicméně s kritikou zápasu a taktiky nesouhlasím .... myslím, že je to prosté.... současné české mužstvo nemá šanci porážet top mužstva , protože prostě nelze srovnat kvality Deco s Ronaldem s nikým v našem mužstvu ( a styl hry , že tři musí být na jednoho - ztrojování Ronalda se dá fyzicky vydržet do 60. minuty) Nicméně proti Turecku máme šanci, protože kvalita je srovnatelná, dokonce bych řekl, že jsme mírnými favority.

0 0
možnosti

free24

12. 6. 2008 18:50
to tu mame treneru

vzdy mne udivuji prispevky tohohle razeni...a pak ze p kostal nema z ceho vybirat...je tu treneru az az...nevim kolika lidi si myslelo ze vyhrajem...odehrali jsme peknej zapas...to ze k barosoj moc prihravek nedoslo...je jasne...nezastavam seho...nedari semu...ale vam vsem se v praci dari kazdy den?proc v narodaku nejste vy?tyhle hospodsky kecy jsou nejlepsi..je to jako s hokejem...jeste ze meda nejel na ME...jak bysme prohrali..hned byste psali...proc tam je...myslim ze v obrane mame vetsi problem

0 0
možnosti

zelena-jetrava

12. 6. 2008 17:21
Reakce

S Vaším hodnocením složení obrané řady a zálohy nelze než souhlasit.

Co se Poláka týče, první zápas mu herně příliš nevyšel, stejně jako většině hráčů. Včerejší výkon byl nesrovnatelně lepší. Z dalších variant na obsazení tohoto postu se nabízí Jarolím, jenž má bezesporu své kvality, nicméně proti tomuto soupeři by rozhodně neměl takové uplatnění(časté filmování raději nerozebírat..). Z defenzivnějších hráčů připadal v úvahu Kováč, který ale v reprezentaci hraje téměř výhradně na postu stopera. Variantu Sivok asi není nutné rozebírat.. Přijatelnou alternativou by byl Plašil, kterému střed sedí daleko více. Zápasy odehrané na tomtu postu v Osasuně jsou toho důkazem. Tento tah by nejspíše znamenal přesun Sionka na levý kraj, Vlček by hrál napravo.

S Vaším hodnocením Baroše nesouhlasím. Vzhledem ke zvolené taktice - hluboký blok plus protiútoky - byla změna útočníka nutná. Ano, Vlček a Svěrkoš mají formu. V záloze je samozřejmě také Fenin. Ale..

0 0
možnosti

zelena-jetrava

12. 6. 2008 17:35
Reakce

S Vlčkem trenér počítá na post ofenzivního krajního záložníka, což vidím jako správnou variantu..S výjimkou Sionka rychlého, průbojného krajního záložníka nemáme..

Svěrkoš je ve formě, góly dávat bezesporu umí. Bohužel není v takové kondici, aby zvládl plnit roli jediného útočníka po většinu zápasu..Jak sám potvrdil po zápase se Švýcarskem, na konci mu už docházeli síly..A to neodehrál ani poločas. V každém případě jsem očekával, že se na hřiště alespoň v závěru dostane. Právě vystřídáním Baroše.

Fenin je hráč s obrovským potenciálem, bohužel v přípravě nedostal šanci. Jeho čas určitě přijde v nadcházející kvalifikaci.

0 0
možnosti

palmic

12. 6. 2008 16:35
Ten Milan Baros

Ktery uz nema v reprezentaci co delat cca 3 roky.

Kdyby tam byl Fenin, tak minimalne jednu sanci promeni na 100% to vim jiste. Krizna prihravka malym vapnem od Sionka. Jenze Baros to se svym slonim rozebehem nestihl.

0 0
možnosti

kolyvanov

12. 6. 2008 16:37
Re: Ten Milan Baros

A jednou byl tak slonacky rychlej, ze ji prebehl, takze v rychlosti to asi nebude...

0 0
možnosti

Wottan

12. 6. 2008 16:23
zajimalo by me

co by pan autor psal, kdyby Baros aspon jednou z tech dvou sanci, kdy mu ge golu chybel krok skoroval,asi by psal ody na trenerovu skvelou intuici, na jeho genialni rozhodnuti nasadit odepisovaneho hrace 8-o

0 0
možnosti

buxus

12. 6. 2008 16:39
Re: zajimalo by me

Kdyby jsou chyby, příteli. O tom právě ta pasáž o Barošovi je. On totiž těch skoro gólů, kdy chyběl mu chyběl krůček (nebo něco jiného) měl už velmi mnoho - zatímco těch opravdových (ty co se počítají do výsledku utkání) pramálo. Proto není na něj už nikdo zvědavý, ani v Portsmouthu, ani ve Francii. Mimochodem, co říkáte tomu jak zpracovává míče?

0 0
možnosti

besilas

12. 6. 2008 16:19
Proč někdo hraje a někdo ne?

Když se platí všimné v celém českém hokeji za to, že hraji, proč by se nemělo platit ve fotbale, ve kterém jde ještě o vic kapříků ?!

0 0
možnosti

Santa1

12. 6. 2008 16:14
Taky nemám rád tyhle chytré kecy...

...ale Baroš fakt není ve formě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3895x
sportovní fanoušek

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy