Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Mopr22

12. 6. 2008 16:08
to je k pivku do hospy...

Uplne stejne si cela hospoda tukala na hlavu, kdyz se Svycarama sel na hriste Sverkos. Kollera za Sverkose? Haha... Pred Portugalcema si ti sami tukali na celo, ze tam Sverkos zase neni... Kdyby Sverkos gol nedal, tak mu vsichni nadavaji, ze ho tam poslal. Proste fotbal je tu proto, abychom na neho nadavali, ale nejlip mu stejne rozumi treneri, maji na to skolu, zkusenosti a vidi hrace i na treninku, ne jako my ctyrikrat do roka a v sestrihu ve zpravach. Bruckner je v mezinarodnim hodnoceni treneru nekolik let na uplnem vrcholu (ne podle vysledku, ale podle hlasovani zainteresovanych lidi), a to asi neni nahoda...

0 0
možnosti
JK

PanPávek

12. 6. 2008 15:50
Po bitvě je každej generál.

Ať vejdeš do jakýkoliv zaplivaný knajpy, každej tam jen mele o tom, jak to mělo bejt, aby jsme vyhráli. Kdyby jsme Portugalsko porazili, pravděpodobně by stejný autor volil uplně jiná slova.

Trenér Brückner náš trénuje nejspíš proto, že něco dokázal. chrlit ze sebe chytrý keci umí každej trouba.[>-]

0 0
možnosti
MB

kolyvanov

12. 6. 2008 16:32
Re: Po bitvě je každej generál.

Tohle jsem ale rikal i pred bitvou a asi nejen ja. Po bitve pak pridavam, ze Plasil hral ve stredu vyborne a mel byt tam hral v zakladu (cimz se otevre prostor pro Vlcka na kraji). A po bitve taky rikam to, ze Grygera hral vyrazne lip nez Jankulovski

0 0
možnosti
ML

Englaw

12. 6. 2008 15:25
Jednoznačný souhlas

Baroš je tam za zásluhy, i když já vlastně ani pořádně nevím za jaké... Brucknerovi evidentně stoupla sláva do hlavy a chová se jako starej nevrlej protivnej dědek. Nebo možná už senilní, věk na to koneckonců má. V současné formě našeho týmu a zejména jejího kouče nezbývá než jít a vsadit si na výhru Turecka, ať z toho alespoň něco máme.;-)

0 0
možnosti
OK

rossi1234

12. 6. 2008 15:12
záloha

Sionka mohl hrát klidně na levé straně a v pravo Vlček -uprostřed Plašil s Galáskem

a před nima Svěrkoš S Kolerem--

podle mne je to kombinace vynikající formy a skušenosti--věřím ,že by to bývalo vyšlo--takovýhle tým musíme přestřílet--,jelikož Deka ani Ronalda jde ubránit jen velmi těžce--jde.li to vůbec.:-/

0 0
možnosti
MB

Mopr22

12. 6. 2008 16:10
Re: záloha

Prestrilet? Portugalce? A kdo ze je sileny? Fakt Bruckner? o)

0 0
možnosti
T

thufir

12. 6. 2008 15:05
.

Baroš včera zahrál dobře, místo Kollera tam měl poslat Svěrkoše,Galásek byl uprostřed velmi dobrý, na to jak se o něm pořád pochybuje.. Jenom by mě zajímalo proč je pořád Rosický považován za tahouna. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale on je všechno možé jen ne tahoun. Tahoun je hráč, který si hraje svoje, a´t se děje, co se dje. Rosický je výjimečně nadaný, ale připadá mi, že když hraje dobře tým je dobrý i on(ačkoliv ani tomu  jeho statistiky někdy neodpovídají), pokud však hrajou blbě i ostatní Rosický to prostě neumí vytrhnout.

0 0
možnosti
PT

trminek

12. 6. 2008 15:50
Re: .

Baroš hrál dobře?

Asi jsem byl na jiném zápase než ty....

0 0
možnosti
FD

sevillano

12. 6. 2008 14:56
odpověď

Tak ty postřehy přesně sedí - se středem zálohy Galásek-Polák (případně ještě plus Jarolím) nepřehrajem na Euru nikoho, Plašil na kraji to je trápení (i když teď zahrál velmi slušně), je ho tam škoda, no a útok, to je kapitola sama pro sebe...

S tím Barošem si to vysvětluju jedině takto - Bruckner není blbej, taky mu musí být jasný, že Baroš je v pr..., ale ta mafie kolem, co to na svazu vede, + spřátelení (nebo nějakým podílem přímo spoluvlastnění) hráčští agenti/agentury, ti potřebují zviditelnit svoje koně a těšit se na provize z přestupů, že... i jim je snad jasný, že Baroš jde pomalu do kytek a je možná poslední šance na jeho solidní prodej.....zatímco ze Svěrkoše a jeho případnýho přestupu nikdo nebude mít nikdo z nich ani kačku...jinak si neumím vysvětlit proč výbornej útočník ve formě, kterej pravidelně sází góly a rozhodne předchozí zápas, sedí lavku a nekopa bez sebevědomí a špetky formy je v základu (PS. nejsem baníkovec, baník nemám rád)  

0 0
možnosti
L

lokomotivalokomotiva

12. 6. 2008 14:53
To není pravda

Děkuji za článek. Upřímně pokud nejste fotbalový trenér tak do takových věcí těžko vidíte a nemáte ponětí proč trenér zvolil takovou taktiku. Upřímně nemá na výběr, kromě výborného brankáře a výborné obrany všichni hrají za špičkové italské kluby tak je to vše. Záloha je bohužel naše slabina bez Rosického a Nedvěda tam bohužel není nikdo kdo by tomu dal řád. A v útoku bohužel nemá nikdo formu a co více nikdo ze zálohy je nedoplňuje. Myslím, že budeme moc rádi za postup ze skupiny. Myslím, že realizační tým dělá vše co je v jejich silách.

0 0
možnosti
MD

bc23

12. 6. 2008 13:34
Baroš, Matějovský a Koller

Ve zkratce - Baroš - bojuje, ale maximálně jako záložník - gól nedá ani omylem, Koller - mohlo to být eso, ale i on je evidentně z formy, do základu určitě ne, jako eso možná. Další útočníci - proč ne? Potřebujeme dravost! Záloha - Galásek - dobrý, ale pokud je vedle sebe Galásek a Matějovský, tak není nikdo, kdo by hrál dopředu aspoň trochu kvalitně. Plašil a Sionko - jednoznačně s Čechem nejlepší z našeho týmu, veškeré akce šly přes ně a byli výborní. Obrana - nic moc proti bych neměl, jen nevím, zda by třeba Jankulovskému neprospěla záloha, že které by mohl více střílet na bránu z druhé vlny...

0 0
možnosti
A

anita_la_loca

12. 6. 2008 12:57
nazor

Podle meho nazoru byl nejlepsim muzem v poli rozhodne Plasil a hned po nem Sionko. Nevim, odkud autor prisel na to, ze Plasil hraje radeji ve stredu zalohy nez na hrotu, kdyz v Osasune hraje na stejnem postu jako v reprezentaci a je tam stejne platny jako v reprezentaci.

Mozna jsem ovlivnena tim, ze ziju ve Spanelsku, takze Plasil je pro me hrac, ktereho mam nejvic na ocich a ktereho si vcera komentatori taky nejvic vsimali. Ale nebyt jeho genialnich rohu, jeho vypomoci v zaloze, jeho tvrde prace, gol bychom zrejme ani nedali a mozna jeste nejaky navic dostali.

Co se tyce Barose, vcera si ostudu neudelal, i kdyz ja osobne bych do utoku poslala Fenina, myslim, ze treba pripad Bojana z Barcelony jasne ukazuje, ze se vyplati sazet na mladi!

Jinak je mi moc lito, ze vysledek vubec neodrazi to, co se delo na hristi. Spravedliva by byla remiza...

0 0
možnosti
I

imax

12. 6. 2008 13:02
Re: nazor

souhlas s plašilem, ve středu je ztracený a byl by omyl ho tam cpát (stejně jako třeba kdysi nedvěda)...já jenom doufám, že už začně v reprezentaci hrát, zatím je to furt takovej "slibnej talent":-P...ale to byl sionko konckonců dlouho taky a probudil se až v jednatřiceti:-)

0 0
možnosti
DS

Decado

12. 6. 2008 12:49
:-D

Vcera jsem se urcite dival na jinej fotbal, nez tu hodne diskuteru pise :).

0 0
možnosti
MS

skvario

12. 6. 2008 12:53
Re: :-D

no, to byli Turci se Švýcarama...

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3895x
sportovní fanoušek

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy