Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kovac10

7. 9. 2009 15:39
S autorem

souhlasím částečně. Kdyby celou sestavu dělal dědek, tak by se tam objevil i Rozehnal na úkor Kadlece, v nominaci by nebyli Hübschman, Pudil nebo Necid. Ale ta zvolená taktika a rozestavení určitě nebyly z Haškovy hlavy. To je dědkova práce. Myslím si, že tenhle člověk fotbalu škodí a ještě dlouho škodit bude. Přeju mu hezkej důchod a krásný vnoučata, ale od fotbalu ať se se svejma metodama opravdu distancuje. Díky za ME 2004, ale sbohem, už nám nemá co dát

0 0
možnosti

Angi

8. 9. 2009 18:50
Re: S autorem

Tak to jsou možná trochu silné slova na adresu Klekí Petry, ale přecejen si ho vážím za to, co pro nás udělal a jak pěkné zážitky mi a ostatním fanouškům fotbalu připravil. Jinak taky jsem pro, aby se do toho už nemíchal,ale jak říkám, chovám Karla Brucknera v úctě. Jen už by se měla reprezantece pohnout úplně někam jinam. Karel byl veliký, větší už jen Karel IV. Ale ty doby jsou pryč.

0 0
možnosti

Hanák jak poleno

7. 9. 2009 13:46
Sestava

za to ze prekvapive hral Pudil, Kadlec se Sivokem stopera, Hubschman stita, za to muze kdo? tos jim poradil asi ty ze? ... jeste sem napis, ze nemel hrat Plasil, protoze pak by Slovaci nekopali penaltu.

0 0
možnosti

wencap

7. 9. 2009 11:19
generál po bitvě

Tenhle článek jste měl napsat minulý týden. Po bitvě ja každý generál. Zajímalo by mě, zda by jste dnes nasazení Kolera kritizoval i kdyby se mu proti Slovákům dařílo...

0 0
možnosti

Dezo-Conka

7. 9. 2009 10:40
A kdo vyhrabal Pudila ?

Koler by něco udělal ,pokud by měla nahraváče Rosického.....

A co vymyslel Benhaker v Polsku ? Nic.Kde nic není tam aní smrt nebere,nebo jakse to říká. Nelíbil se ti zápas ? Mě ano.

Proč se hrálo na Kolera...záloha má vysoké procento ztrát míče a z toho jsou smrtící

brejky.Jen nedvěd a Rosisky měli minimum ztrát ve středu pole.A Slováci mají rychlé útočníky.....my pomalé obránce.....

Capito Italiano ?;-D:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3895x
sportovní fanoušek

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené knihy